Wednesday, August 25, 2010

Winner Announcement & A New DT member

Først og fremst så ønsker vi å kunngjøre vinneren av ARTsy-utfordringen for juli og august, og valget var ikke lett å ta! Men vi kom da frem til en vinner til slutt, og damen som har vunnet har virkelig et talent når det kommer til mosaikk kort!!

First of all, we need to announce the winner of our ARTsy challenge for July and August, and we really had a difficult choice choosing the winner. But, we made it, and the lady that won has really talent when it comes to mosaic cards!!

Vinneren av utfordringen er... / Winner of the challenge is....Gratulerer så utrolig mye, Solveig! For et fantastisk kort du har laget, og du fortjener denne premien! Husk å sende oss adressen din på mail - artsyteam@gmail.com

Congratulations, Solveig! Well done, and what a beautiful card!!

Og så...

And so....

Vi ønsker herved å presentere vårt nyeste medlem på ARTsy-teamet, og det er ei jente med tæl og pågangsmot. Hun har drevet med denne hobbyen i mange år, og er det vi kaller en dreven stempler. Stilen hennes er særegen, og hun lager de fantastiske kort og prosjekter. Hun er helt rå på bakgrunner og kan masse teknikker, og det håper vi at vi kan dra nytte av alle sammen! Vi er kjempe stolte over at hun takket ja til å være med på teamet vårt, og vi er overbevist om at hun kommer til å inspirere våre lesere!

We are hereby proud to announce our new ARTsyteam member, and she is a girl with long experience within this hobby. She is a talented girl with here own style, and she makes the most beautiful and awesome backgrounds. Her knowledge within rubberstamping are high, and I am sure that we will learn a lot from her. And, we are sure that she will inspire our readers!

Velkommen til ARTsy-teamet... / Welcome to our team...

6 comments:

Pinklady 68 said...

Gratulerer Solveig! Et nydelig mosaikk kort!

Unknown said...

Gratulerer Solveig!!

Og velkommen til StampARTic Silje!
Gleder meg til å sjå dine kreative kunstverk her hos oss!!

klem,
Jorunn

Janne said...

Gratulerer som desiger Silje. Du lager så mye flott så dette blir spennede :o)

Solveig said...

:-)) Ååååå så kjekt at jeg vant med dette kortet!!! :-))

Lykke til som DT Silje!

Kristin K said...

Gratulerer Solveig! Lekkert kort!!!

Og gratulerer Silje!!!! For et fantastisk valg! Vet du kan lage utrooolige kort, og elsker at du har en fantastisk, særegen stil, flotte fargevalg og utrolig fantasi! Gleder meg STOOORT til å se hva du lager fremover her!

Silje said...

Jeg må bare takke for at jeg har fått muligheten og at noen i det hele tatt hadde tenkt på meg : )

Gleder meg til fortsettelsen!